Menu
Your Cart

Pompea

XXL чорапогащник  със  стягащ  и  масажиращ  ефект  Riposante 40
Новo Out Of Stock
Brand: Pompea
Еластичен чорапогащник 40 den с мек колан, парче и подсилени пръсти.Състав: 86% Полиамид 14%ЕластанРазмери: XXLПроизводител: Италия..
9,90лв.
Антицелулитен стягащ чорапогащник Pompea HBS Push-up  20
Новo
Brand: Pompea
Нова Иновативна  серия чорапогащи Happy Body SystemОсновни точки, чрез които „Happy Body System” оказва благоприятно въздействие:Степен на компресия - всички елементи, използвани при производството оказват общо благоприятно влияние. При носене се усеща лека компресия в глезените, която има благ..
15,50лв.
Антицелулитен чорапогащник POMPEA  100den HBS
Новo Out Of Stock
Brand: Pompea
Антицелулитен микрофибърен плътен чорапогащник POMPEA 100den HBS .Мек и приятен като кадифе . Съдържа биоактивни кристали, които се борят с натрупаният целулит, тонизирайки кожата.Без ограничител на колана и пръстите, с подсилено парче .Производител: БългарияНова Иновативна серия чорапогащи POMPEA H..
13,90лв.
Безшевна бразилиана Pompea Brasiliana Ecofriendly Безшевна бразилиана Pompea Brasiliana Ecofriendly
Новo
Brand: Pompea
Дамска бразилиана от безшевната линията Eco-Friendly.Изработена от мека регенерирана прежда Q-NOVA by Fulgar® и отличаващ се с висока еластичност, която гарантира уникална свобода на движение. Оребрена плетка и контрастен меланжиран колан на талията от напълно адаптивно влакно LYCRA®, което не стяга..
13,90лв.
Безшевна бразилиана Pompea Brasiliana Seamless Безшевна бразилиана Pompea Brasiliana Seamless
Новo
Brand: Pompea
Дамска бразилиана от мек и еластичен безшевен микрофибър, осигуряваща пълна свобода на движение.Удобен и комфортен модел, изработен с бактериостатично парче с анатомични и функционални зони с Q-SKIN® прежда за контрол на миризмата от Fulgar.Еластичният колан на талията е изработен от влакно LYCRA® и..
12,90лв.
Безшевни бикини Pompea Slip Ecofriendly Безшевни бикини Pompea Slip Ecofriendly
Новo
Brand: Pompea
Дамски телесен слип от безшевната линията Eco-Friendly.Изработени от мека регенерирана прежда Q-NOVA by Fulgar® и отличаващ се с висока еластичност, която гарантира уникална свобода на движение.Оребрена плетка и контрастен меланжиран колан от напълно адаптивно влакно LYCRA®, което не стяга и не оста..
15,30лв.
Безшевни бикини Pompea Slip Seamless Безшевни бикини Pompea Slip Seamless
Новo
Brand: Pompea
Дамски слип от мек и еластичен безшевен микрофибър, осигуряващ пълна свобода на движение. Удобни и комфортни, те са изработени с бактериостатично парче с анатомични и функционални зони с Q-SKIN® прежда за контрол на миризмата от Fulgar. Еластичният колан на талията е изработен от влакно LYCRA® и пра..
12,90лв.
Безшевни бикини с ниска талия Pompea Slip Vita Bassa Seamless Безшевни бикини с ниска талия Pompea Slip Vita Bassa Seamless
Новo
Brand: Pompea
Дамски слип с ниска талия от мек и еластичен безшевен микрофибър, осигуряващ пълна свобода на движение. Удобни и комфортни, те са изработени с бактериостатично парче с анатомични и функционални зони с Q-SKIN® прежда за контрол на миризмата от Fulgar. Еластичният колан на талията е изработен от влакн..
12,90лв.
Безшевно бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Безшевно бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere
Новo
Brand: Pompea
Безшевно бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Aнатомичен модел изработен , от мек микрофибър и ликра.Състав: 91% Полиамид / 9% ЕластанЦветове: Бял / Черен / ТелесенРазмери: S/M - L/XL Италианско луксозно бельо производител: Pomea Италия..
14,90лв.
Безшевно бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Seamless Безшевно бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Seamless
Новo
Brand: Pompea
Безшевно бюстие тип сутиен с тънки презрамки от мек еластичен микрофибър, с гладко, плоско покритие. Зоните с високо изпотяване са изработени от Q-SKIN® влакно за контрол на миризмата от Fulgar®. Удобен и лек модел, с еластичен колан в долна част от влакна LYCRA®, която предлага уникално и удобно пр..
14,90лв.
Безшевно бюстие с широки презрамки Pompea Brassiere V Ecofriendly Безшевно бюстие с широки презрамки Pompea Brassiere V Ecofriendly
Новo
Brand: Pompea
Безшевен сутиен тип бюстие с меки чашки , без банели, оформящи V-деколте от линията Eco-Friendly.Изработено от мека регенерирана прежда Q-NOVA от Fulgar® . Материята е изключително мека и еластична , което гарантира уникална свобода на движение. Оребрена плетка и контрастиращ меланжиран колан от нап..
24,90лв.
Бикини от органичен памук Pompea Slip Cotton Planet Бикини от органичен памук Pompea Slip Cotton Planet
Новo
Brand: Pompea
Бели дамски памучни бикини от GOTS сертифициран органичен памук.Изработени от еластично меко трико, леки и дишащи, много приятни на допир и с удобна кройка.Плоски краища и шевове за максимален комфорт на кожата.Цвят: БялСъстав: 95 % Памук, 5 % ЕластанДамско бельо Pompea..
13,90лв.
Бикини с висока талия Pompea Slip alto Eligere Бикини с висока талия Pompea Slip alto Eligere
Новo
Brand: Pompea
Безшевни дамски бикини от микрофибър и нежна елегантна дантела с флорален мотив. Не се отбелязва под дрехите.Цвят: Пепел от розиСъстав: 93 % Полиамид, 7 % ЕластанДамско бельо Pompea..
20,90лв.
Бикини с къдрички Pompea Slip Eden Бикини с къдрички Pompea Slip Eden
Новo
Brand: Pompea
Безшевни дамски бикини от микрофибър. Удобен и лек модел, с къдрички на талията. Усеща се като втора кожа и са идеални за ежедневни дейности. Може да се пере и суши бързо и не се нуждае от гладене.Цвят: Бежов с флорален десенСъстав: 90% Полиамид , 10% ЕластанДамско бельо Pompea..
20,90лв.
Боксерки от органичен памук Pompea Culotte Cotton Planet Боксерки от органичен памук Pompea Culotte Cotton Planet
Новo
Brand: Pompea
Телесни памучни дамски боксерки от GOTS сертифициран органичен памук. Изработени от еластично меко трико, леки и дишащи, много приятни на допир и с удобна кройка. Плоски краища и шевове за максимален комфорт на кожата.Цвят: Телесен, ЧеренСъстав: 95 % Памук, 5 % ЕластанДамско бельо Pompea..
13,90лв.
Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Deauville син Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Deauville син
Новo
Brand: Pompea
Безшевно синьо бюстие тип сутиен с тънки презрамки от мек еластичен микрофибър.Удобен и лек модел, удобно приляга по тялото.Меки чашки без банел. Усеща се като втора кожа и е идеално за ежедневни дейности. След пране изсъхва бързо, не се нуждае от гладене.Цвят: СинСъстав: 92% Полиамид , 8% ЕластанДа..
14,90лв.
Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Deauville червен Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Deauville червен
Новo
Brand: Pompea
Безшевно червено бюстие тип сутиен с тънки презрамки от мек еластичен микрофибър.Удобен и лек модел, удобно приляга по тялото.Меки чашки без банел. Усеща се като втора кожа и е идеално за ежедневни дейности. След пране изсъхва бързо, не се нуждае от гладене.Цвят: ЧервенСъстав: 92% Полиамид , 8% Елас..
14,90лв.
Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Eden Бюстие с тънки презрамки Pompea Brassiere Eden
Новo
Brand: Pompea
Безшевно бюстие тип сутиен с тънки презрамки от мек еластичен микрофибър. Удобен и лек модел, с еластичен колан в долна част с къдрички. Усеща се като втора кожа и е идеален за ежедневни дейности. Може да се пере и суши бързо и не се нуждае от гладене.Цвят: Бежов с флорален десенСъстав: 90% Полиамид..
25,90лв.
Бюстие с широки презрамки Pompea Brassiere SL Seamless Бюстие с широки презрамки Pompea Brassiere SL Seamless
Новo
Brand: Pompea
Безшевно бяло бюстие тип сутиен с широки презрамки от мек еластичен микрофибър, с гладко, плоско покритие. Зоните с високо изпотяване са изработени от Q-SKIN® влакно за контрол на миризмата от Fulgar®. Удобен и лек модел, с еластичен колан в долна част от влакна LYCRA®, която предлага уникално и удо..
20,90лв.
Дамски безшевен полубоксер Pompea Culotte Medusa Дамски безшевен полубоксер Pompea Culotte Medusa
Новo
Brand: Pompea
Удобен и комфортен модел.Изработен от мек и еластичен микрофибър.Нормално висока талия.Декориран с ажурен ефект.При пране съхне бързо, без да се налага гладене.Цвят: ЧеренСъстав: 90 % Полиамид, 10 % ЕластанДамско бельо Pompea..
16,90лв.
Дамски бикини Pompea Slip Circus екрю Дамски бикини Pompea Slip Circus екрю
Новo
Brand: Pompea
Микрофибърни еластични дамски бикини.Много меки и приятни за кожата.Нормална височина на талията.Десен на блестящи звезди.Цвят: ЕкрюСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
16,90лв.
Дамски бикини Pompea Slip Circus сив Дамски бикини Pompea Slip Circus сив
Новo
Brand: Pompea
Микрофибърни еластични дамски бикини.Много меки и приятни за кожата.Нормална височина на талията.Десен на блестящи звезди.Цвят: СивСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
16,90лв.
Дамско безшевно бюстие Pompea Brassiere Medusa Дамско безшевно бюстие Pompea Brassiere Medusa
Новo
Brand: Pompea
Удобен и комфортен модел.Изработено от мек и еластичен микрофибър.Декорирано с ажурен ефект.При пране съхне бързо, без да се налага гладене.Цвят: ЧеренСъстав: 92% Полиамид , 8% ЕластанДамско бельо Pompea..
16,90лв.
Дамско бюстие Pompea Brassiere Circus екрю Дамско бюстие Pompea Brassiere Circus екрю
Новo
Brand: Pompea
Микрофибърно еластично дамско бюстие.Много меко и приятно за кожата.Меки чашки без подплънки и банели.Десен на блестящи звезди.Цвят: ЕкрюСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
22,90лв.
Дамско бюстие Pompea Brassiere Circus сив Дамско бюстие Pompea Brassiere Circus сив
Новo
Brand: Pompea
Микрофибърно еластично дамско бюстие.Много меко и приятно за кожата.Меки чашки без подплънки и банели.Десен на блестящи звезди.Цвят: СивСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
22,90лв.
Комплект дамско бельо Pompea Circus екрю Комплект дамско бельо Pompea Circus екрю
Новo
Brand: Pompea
Сет от 2 части от бюстие и бикини.Горна част бюстие с тънки презрамки, меки чашки без банели .Долна част бикини с нормално висока талия.Много меко и приятно за кожата.Десен на блестящи звезди.Цвят: ЕкрюСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
37,90лв.
Комплект дамско бельо Pompea Circus сив Комплект дамско бельо Pompea Circus сив
Новo
Brand: Pompea
Сет от 2 части от бюстие и бикини.Горна част бюстие с тънки презрамки, меки чашки без банели .Долна част бикини с нормално висока талия.Много меко и приятно за кожата.Десен на блестящи звезди.Цвят: СивСъстав: 90% Полиамид, 9% % Еластан, 1% ЛамеДамско бельо Pompea..
37,90лв.
Комплект дамско бельо Pompea Eden Комплект дамско бельо Pompea Eden
Новo
Brand: Pompea
Елегантен сет от 2 части.Бюстие с тънки презрамки с меки чашки без подплънки, без банели.Безшевни дамски бикини от микрофибър. Удобен и лек модел, с къдрички. Усеща се като втора кожа и са идеални за ежедневни дейности. Може да се пере и суши бързо и не се нуждае от гладене.Цвят: Бежов с флорален де..
44,90лв.
Комплект дамско бельо Pompea Medusa Комплект дамско бельо Pompea Medusa
Новo
Brand: Pompea
Сет от 2 части.Горнище бюстие с меки чашки без банели, тънки презрамки.Долнище бикини с нормално висока талия.Удобен и комфортен модел.Изработен от мек и еластичен микрофибър.Декориран с ажурен ефект.При пране съхне бързо, без да се налага гладене.Цвят: ЧеренСъстав: 92% Полиамид , 8% ЕластанДамско б..
31,90лв.
Лазерно изрязани бикини Pompea Slip Clean cut Лазерно изрязани бикини Pompea Slip Clean cut
Новo
Brand: Pompea
Бял дамски слип от мек и еластичен безшевен микрофибър.Осигуряващ пълна свобода на движение.Абсолютно невидими под дрехите. Идеални за ежедневна активност като истинска втора кожа. При пране съхне бързо, без да се налага гладене.Цвят:  Бял, Черен, ТелесенСъстав: 75 % Полиамид, 25 % ЕластанДамск..
13,90лв.
Микрофибърен чорапогащник POMPEA 50den HBS
Новo
Brand: Pompea
Микрофибърен чорапогащник с лек стягащ ефект POMPEA 50den HBSНепрозиращ чорапогащник с подсилено дъно и без ограничител на пръститеСъстав: 91% полиамид 9% еластанПроизводител: ИталияНова Иновативна  серия чорапогащи POMPEA Happy Body SystemОсновни точки, чрез които „ Happy Body System” оказва б..
7,20лв.
Мъжка тениска 100% памук Pompea Cotton Planet Мъжка тениска 100% памук Pompea Cotton Planet
Новo
Brand: Pompea
Мъжкa тениска с къс ръкав.Обло деколте.Свободна класическа кройка.Дишащи зони.Изработена от мек 100% органичен памук .Цвят: Черен, Син, БялСъстав: 100% ПамукМъжко бельо Pompea..
34,90лв.
Показани са от 1 до 32 от 83 резултата (3 страници)
Защита на Личните данни
Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Ако не желаете да приемете бисквитките, моля сменете техните настройки (като изберете „Настройки” и след това изберете кои бисквитки желаете да бъдат заредени). Ако сте съгласни с всички функционалности, моля натиснете „Приемам“.